Tracking

Tracking: Ta kontroll over bedriftens verdifulle verktøy og utstyr

Tracking: Ta kontroll over bedriftens verdifulle verktøy og utstyr

editorial

For bedrifter som opererer med varebiler fylt av dyrebart verktøy og utstyr, er hvert tap et slag mot bunnlinjen. Dessverre er tap av verktøy et vanlig problem som mange norske bedrifter står overfor. Men i en tidsalder preget av teknologisk innovasjon, er det løsninger som kan hjelpe bedriftene å minimere, om ikke eliminere, slike tap. En av disse løsningene er bruk av moderne tracking-systemer.

Utfordringen med tapte verktøy

Det kan virke overraskende for mange, men en betydelig andel av bedrifter innen bygg og anlegg opplever regelmessig tap av verktøy. Ifølge våre undersøkelser mister 70% av våre kunder i Norge et betydelig antall verktøy årlig. Dette tilsvarer en gjennomsnittlig kostnad på 80.000 kroner i året for sektoren. Når man multipliserer dette tapet over flere år, blir det klart at dette er en stor finansiell belastning for mange bedrifter. Dette roper på en løsning.

Tracking

Løsningen: MINI2 Tracking-enhet

MINI2 er ikke bare en annen sporingsenhet. Det er designet med tanke på bedrifter som ønsker å ta kontroll over sine eiendeler. La oss se nærmere på hva MINI2 kan tilby:

  • Aldri mer glemte eller tapte verktøy: Med MINI2 kan bedrifter spore hvert eneste verktøy i sanntid. Uansett hvor det er, er det bare et klikk unna.

  • Tilgjengelig sporing for både fører og administrator: Dette gir en ekstra lag med sikkerhet og effektivitet, da både de som bruker verktøyet og de som administrerer det, kan vite nøyaktig hvor det er til enhver tid.

  • Unngå feil ved bruk av manuelle lister: Manuelle lister er tidkrevende, feilutsatte og upraktiske. Med MINI2 elimineres behovet for dem, og du kan stole på nøyaktig, sanntidsdata.

  • Bruk mer tid på fakturerte timer og mindre på leting: Tapt tid er tapt penger. Med MINI2 kan de ansatte fokusere på det de gjør best, i stedet for å bruke verdifull tid på å lete etter tapte eller forlagte verktøy.

  • 70 meter rekkevidde: Med en rekkevidde på 70 meter, er MINI2 ideell for store arbeidsplasser og anleggsområder.

  • Liten og lett: Med dimensjoner på bare 19x43x6,5 mm og en vekt på 9 gram, er MINI2 både diskret og praktisk.

Konklusjon: Ta kontroll i dag

Tap av verktøy er et kostbart problem, både i form av penger og tid. Men med teknologiske løsninger som MINI2 tilgjengelig, er det ingen grunn til at bedrifter skal fortsette å tåle disse tapene. Lei av å miste verktøy? Da er det på tide å ta grep. Med vår verktøysporing får du opp alle bedriftens eiendeler i ett og samme kart, noe som gir deg ro i sinnet og en sunnere bunnlinje.